Privukli ste talente, ali kako ćete ih zadržati?

koen 1U sklopu 4. HR Days konferencije, Koen Gonnissen će vas uvesti u  praksu rješavanja problematike zadržavanja talenata.

Koen Gonnissen iza sebe ima uspješnu sportsku karijeru koja mu je dala odličan temelj za razvoj vlastite karijere i tvrtke, Mentally Fit Institutea. Kao vođa belgijskog Davis Cup tima odveo je svoju ekipu do polufinala, a nakon uspješne međunarodne sportske karijere specijalizirao se za trening i coaching korporativnih timova i pojedinaca, menadžera i izvršnih direktora. Ipak, sport nije napustio zauvijek te još uvijek dio svog vremena radi s profesionalnim sportašima.

U korporativnom svijetu pak njegova je uža specijalnost pomaganje menadžerima u savladavanju najvećeg izazova: izgradnji tima koji čine grupe ili individualci. Koristeći kombinaciju akademskih modela i primjere iz (sportske) prakse, Gonnissen priznaje da 'obožava izazvati timove da izađu iz svoje komfor zone' te pronađu unutarnju motivaciju koja će ih potaknuti na još bolju izvedbu.

Koen će u interaktivnom predavanju predstaviti jednostavna, a praktična rješenja za povećanje angažiranosti, motiviranosti te na kraju lojalnosti zaposlenika.

Nemojte propustiti priliku usvojiti praktična rješenja za bolji i produktivniji tim – rezervirajte svoje mjesto!