Predavači 2020

  • Johan Driessens

    Johan Driessens generalni je direktor i osnivač nekoliko kompanija: Branded.Careers/Djobby.com/tHRibebuilders sa sjedištem u Belgiji te jedini Global Emerging Employer Branding Leader 2018. Johan je internacionalno prepoznat kao jedan od najkreativnijh arhitekata poslovnog iskustva. Svojom zaraznom energijom uspijeva nasmijati tisuće ljudi svakog ponedjeljka. ŠTO OČEKIVATI NA PREDAVANJU: Full employer branding experience Kroz svoje predavanje, Johan će vam dati uvid u najatraktivnije elemente employer brandinga u svijetu te će vas potaknuti da drugačije gledati na svoj dosadašnji rad na tom području. Klasični employer branding je mrtav i područje kreiranja imidža poslodavca zapravo je kreiranje iskustva – za potencijalne i sadašnje zaposlenike. I to će postati najveći izazov za stručnjake iz područja ljudskih resursa. Johan će podijeliti svoju viziju kako kroz autentično iskustvo privući i zadržati prave talente te kreirati radno mjesto gdje će svi htjeti biti (a ne morati).
  • Blaire Palmer

    Blaire Palmer svjetski je autoritet u području promjena leadershipa i načina rada. Kao autorica, konzultantica i komentatorica o trendovima u poslovnom svijetu, s više od 20 godina iskustva u vođenju i treniranju osoba na vodećim pozicijama, Blaire s publikom diljem svijeta otvoreno dijeli svoje smiješne, pronicljive i izazovne ideje o vođenju i promjenama. Kroz svoj rad nadahnjuje lidere da kompanije vode u partnerstvu sa svojim zaposlenicima, zaborave na svoj ego i razmisle o svojim ulogama u postindustrijskom dobu. Kao jedna od najmlađih producentica BBC-jevog vodećeg programa Today Program, Blaire je provela jedno desetljeće razbijajući priče i oblikujući vijesti o Velikoj Britaniji prije nego što ju je fascinacija vodstvom i promjenama dovela do titule jednog od prvih britanskih korporativnih trenera. Od tada je napisala 3 uspješne knjige o toj temi i redovito je citirana u medijima. Da joj promjene nisu strane, Blaire je dokazala i svojim primjerom. Tijekom 2000. godine napustila je siguran i cijenjen posao na BBC-u, osnovala vlastitu kompaniju i s 29 godina postala digitalni nomad. Na put dug 7 mjeseci sa sobom je povela i svoju obitelj (i dva psa) te naučila što znači proći kroz vlastitu osobnu transformaciju. ŠTO OČEKIVATI NA PREDAVANJU: Punks in Suits – Busting the Myths of Leadership Došlo je vrijeme da lideri pokažu malo ‘punka’ ispod svojih odijela. U vrijeme kada je povjerenje u glavne institucije u krizi, u najavama disruptora koji će promijeniti industrije, kada vaše Generacije Y (i nadolazeće iGens) žele smislen i svrhovit posao, kada digitalna disrupcija, globalni timovi i agilni načini rada čine poslove sve kompleksnijima, vrijeme je da se vratimo osnovama. Kroz svoje predavanje Blaire će vas provesti kroz humanije i autentičnije vodstvo, vodstvo koje stvara nove vođe i izaziva nas da preispitamo sve što smo mislili da dobre vođe čini sjajnima.
  • Debra Corey

    Debra Corey vrlo je iskusna i nagrađivana stručnjakinja iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, autorica 3 knjige, a nedavno se pronašla u top 101 globalnih influencera u području angažiranosti zaposlenika. Uzbudljivu i raznovrsnu karijeru obilježio je rad u globalnim kompanijama poput Gap-a, Honeywella, Merlin Entertainmenta gdje je razvijala te radila na implementaciji HR strategija. Njezin pristup radu pomalo je buntovnički a sve u svrhu pomicanja granica, izazivanja ‘statusa quo’ što na kraju zaista i utječe na veću angažiranost zaposlenika. Debra je okrenula svoju karijeru u smjeru koji naziva ‘pay it forward’ te kroz vođenje radionica, prezentacije i pisanje utječe na pojedince i kompanije širom svijeta. ŠTO OČEKIVATI NA PREDAVANJU: Being an employee engagement rebel in this new world of work Stari načini upravljanja ljudima pomalo odlaze u zaborav. Gledajući globalno, samo 15% zaposlenika zaista je angažirano na svojim radnim mjestima. Osigurati dugoročan razvoj kompanijama nije uvijek lagan zadatak, a za poticanje rasta potrebno je promijeniti i načine razmišljanja. Kršenje tradicionalnih pravila HR odjela te buđenje buntovnika u sebi dovest će do kreiranja kvalitetnijih akcija u području angažiranosti i iskustva zaposlenika. Kroz predavanje će sudionici bolje razumjeti kako se svijet rada mijenja, što zapravo znači angažiranost zaposlenika, kako aktivirati buntovnika u sebi koji će izazivati status quo i pomoći u kreiranju izvrsnog mjesta za rad svojim zaposlenicima.