Zašto doći na šestu HR Days konferenciju?

Kako vam se čini ideja da nakon duge, hladne zime imate priliku već u ožujku popiti kavu na terasi i družiti se s kolegama iz struke?

MojPosao i SELECTIO već šestu godinu zaredom donose proljeće u vašu poslovnu svakodnevnicu i pozivaju vas da 22. i 23. ožujka 2018. posjetite HR Days konferenciju u Rovinju, u hotelu Lone.

Tijekom prethodnih pet godina ugostili smo više od 1.000 sudionika iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, okupili više od 50 inozemnih i domaćih predavača i organizirali pet nezaboravnih partija. Poznati smo po dobrim partijima nakon prvog konferencijskog dana i upravo se tu krije prvi odgovor na pitanje 'Zašto doći na HR Days konferenciju'.

Konferencija pruža izvrstan spoj stručnih predavanja, panel diskusija, radionica te networkinga i neformalnog druženja. Imat ćete priliku prvi saznati dobitnike nagrade za Najbolje HR prakse te čuti projekte koje su tvrtke implementirale u svoje poslovne procese i tako povećale kvalitetu rada svojih zaposlenika, ali i njihovo zadovoljstvo. Projekti zaista bude inspiraciju, pa ćete se iz Rovinja vratiti bogati novim poznanstvima, znanjima i idejama koje ćete moći predstaviti svojim kolegama i odmah krenuti u realizaciju.

Uz Najbolje HR prakse tu su izvrsni predavači koji jedva čekaju ožujak, Rovinj kako bi vas inspirirali i podijelili s vama nove prakse u upravljanju ljudskim potencijalima.

Izdvajamo:

  • Jamil Qureshi
  • Karin Volo
  • Terence Tse
  • Robert Kopal
  • Renata Barić

...i mnogi drugi. Pogledajte program.

Ključne teme ovogodišnje konferencije su:

  • Leadership i organizacijska kultura; Što o HR-u možemo naučiti iz profesionalnog sporta? Koliko nas zapravo koštaju neangažirani zaposlenici?
  • Briga za zaposlenike; Razmišljamo li o zdravlju i dobrobiti zaposlenika? Kako primijeniti mindfulness u organizacijskom kontekstu?
  • Najbolje HR prakse; Koji su svjetski trendovi u upravljanju zaposlenicima? Kako to rade najbolje tvrtke u Hrvatskoj?

Čeka vas bogat program, odličan party, prekrasan ambijent i izvrsna hrana. Što vam više od toga treba?

Rezervirajte svoje mjesto do 31. siječnja i iskoristite posebnu cijenu kotizacije od 2.700kn + PDV.