Pusti teoriju, zgrabi Praksu!

Otkako je 2013. godine održana prva HR Days konferencija, naša vizija i misija bile su jasne: kreirati dvodnevno događanje koje će biti okupljalište stručnjaka rastuće hrvatske HR zajednice, centralno mjesto razmjene stručnog znanja te polazna točka svake daljnje konkretne akcije.

Na tragu tih ideja, HR Days konferencija definira tri jasna cilja: informirati, educirati i posebno istaknuti one koji su ideje pretvorili u prakse.

Dodjela nagrade Najbolje HR Prakse od prve je godine sastavni dio i središnja svečanost HR Days konferencije. To je događanje u kojem javno 'prozivamo' hrvatske tvrtke koje su razvile i u praksi provele uspješne projekte razvoja pojedinaca i timova unutar svojih organizacija.

Vrijednost tih praksi potvrđuje stručni žiri koji u vrlo oštroj konkurenciji svake godine izdvaja one najbolje koji će primiti nagradu i predstaviti sudionicima konferencije svoj projekt: od ideje do realizacije te otvoreno govoreći o svim izazovima na tom putu.

Baš zato jer stvari ne idu uvijek glatko i po planu, velika nam je čast – uz domaće i inozemne stručnjake – svake godine ugostiti i nositelje pozitivnih promjena u hrvatskoj poslovnoj praksi.

Veselimo se vašim projektima i uoči ovogodišnje konferencije!

 

Vaš HR Days organizacijski tim