Probudite unutarnju snagu svojih zaposlenika

Malo je ljudi koji su u životu prošli brodolom s kakvim se u jednom trenutku suočila Karin Volo.

Ova autorica bestselera i predavačica na šestoj HR Days konferenciji, dolazi u Rovinj kako bi vas motivirala profesionalno, iako nema sumnje da će vas njezina životna priča ohrabriti da i privatno krenete u ostvarenje življenja punim plućima.

Karin je danas stručnjakinja za angažiranost zaposlenika te osobni i organizacijski razvoj. Iza sebe ima više od 15 godina profesionalnog iskustva rada s međunarodnim tvrtkama, stoga su joj transformacijski procesi organizacija i njihov razvoj itekako poznati.

Specijalizirana za područje razvoja organizacijske kulture, angažiranost zaposlenika i treninge leadershipa, Karin odlično barata stručnom terminologijom. Ipak, rado ističe kako je njezin prioritet 'donijeti radost svijetu, inspirirajući druge da dosegnu svoj puni potencijal'.

Svojom misijom smatra kreiranje radnih mjesta na kojima će zaposlenicima biti ugodno raditi, što smatra ključnim preduvjetom za motivaciju zaposlenika i njihovu angažiranost. U svojem predavanju, Karin će Vas provesti kroz nekoliko ključnih tema:

  • Kako neangažirani zaposlenici utječu na organizaciju i koliki su troškovi nedostatka angažiranosti
  • Koji trendovi najviše utječu na budućnost radnih mjesta
  • Pet ključnih obilježja organizacijske kulture koja su nužna za poslovni uspjeh
  • Kako povećati produktivnost zaposlenika kroz izgradnju uzajamnog povjerenja
  • Kako svoje zaposlenike motiviraju izvrsne tvrtke kao što su Virgin, PUMA i TOMS