Prijavite HR praksu i osvojite nagradu!

Nagrada za najbolje HR prakse priznanje je predanom i planskom radu tvrtki, timovima i pojedincima te projektima zahvaljujući kojima je povećana kvaliteta rada zaposlenika i poslovni rezultati.

U najbolje HR prakse spadaju projekti koji su omogućili trajnu promjenu kulture kompanije, podizanje morala i angažiranosti zaposlenika i dali doprinos poslovnom uspjehu tvrtke.

Nagrada za najbolje HR prakse dodjeljuje se od 2010. godine, a stručni žiri iz područja ljudskih resursa u sklopu ovog projekta do sada je pregledao i ocijenio više od 80 prijavljenih praksi.

Svoj glas daje i publika

Temeljem jasno postavljenih kriterija, stručni tim analiza i ocjenjuje projekte, te odabire TOP 5 praksi koji će imati priliku prezentirati svoju praksu na HR Days konferenciji.

Petočlanom žiriju ove godine u Rovinju pridružit će se i glasovi publike, kao šesti član žirija. Nakon prezentacije prakse od strane predstavnika, publika će imati priliku dati svoj glas predstavljenim praksama.

    

Kako se prijaviti?

Projekt koji se prijavljuje treba biti implementiran najkasnije do 31. prosinca 2017. godine, a mogu se prijaviti projekti koji su se provodili ili provode unazad 2 godine.

Rok za prijavu projekta je 15. veljače 2018. godine, a sve detalje pročitajte na službenoj stranici projekta HR praksi.

Veselimo se prijavama i vidimo se u Rovinju!