HR Days konferencija odgođena za jesen!

Umjesto u uobičajenom, proljetnom terminu, najveća regionalna konferencija posvećena ljudskim potencijalima održat će se najesen, 05. i 06. studenog!

Unatoč velikoj želji da osmu godinu zaredom na jednom mjestu okupimo vodeće stručnjake iz područja ljudskih potencijala, imajući u vidu trenutnu javnozdravstvenu situaciju u Hrvatskoj i svijetu, donijeli smo tešku odluku o odgađanju 8. HR Days konferencije koja se trebala održati od 19. do 20. ožujka u Rovinju.

Briga o sigurnosti svih sudionika konferencije, koju u ovim neizvjesnim okolnostima ne možemo jamčiti, od prvog dana nam je prioritet, stoga smo kao preventivnu, ali i sigurnosnu mjeru odlučili odgoditi ovogodišnju konferenciju.

Našu publiku, predavače i partnere, zbog kojih su HR Daysi tijekom godina postali nezaobilazno mjesto susreta HR profesionalaca iz Hrvatske i regije, ne želimo izložiti nepotrebnom riziku.

Želimo se zahvaliti svim dugogodišnjim sudionicima, partnerima i prijateljima konferencije koji su i ove godine najavili svoj dolazak i osigurali mjesto na konferenciji te im ovim putem želimo poručiti kako će sve kotizacije i Maistrini smještajni kapaciteti kupljeni za ovogodišnje HR Dayse vrijediti i u novom terminu u studenom.