NAJAVA RADIONICE: Budućnost i edukacija talenata u eri digitalne ekonomije

U galopirajućoj eri digitalne ekonomije jedan od najvećih izazova predstavlja otkrivanje i razvoj talenta. Kako na vrijeme otkriti vještine koje će biti na vrhu liste poželjnih u sve rastućoj krizi talenata, te kako će se one stvarati i oblikovati za sve kompetitivnije tržište rada predstavlja izazove.

U sklopu HR Days konferencije, stručni tim e-Leadership MBA programa Visokog učilišta Algebra, za zainteresirane sudionike pripremio je zanimljivu radionicu.

Radionica je zamišljena kao 90 minutno stručno interaktivno događanje na kojemu će se sudionici okupljeni u timove voditi kroz proces upravljanja inovativnim projektima, od generacije poslovno-tehnološke ideje sve do njenog tržišnog ili unutar-organizacijskog plasmana.

Savladavanje metodološkog pristupa koji će se koristiti za vrijeme radionice, kao i pripremljeni materijali te ideje i rezultati predstavljati će dodanu vrijednost sudionicima u smislu mogućnosti praktične primjene istih u vlastitim organizacijama.

Članove tima koji pripremi najbolji prijedlog/ideju Visoko Učilište Algebra nagradit će vrijednom nagradom, konkretno modulom po izboru u sklopu e-Leadership MBA programa.

Moderatori radionice:

  • Ivana Conjar, Voditeljica poslovnog razvoja e-leadership MBA studijskih programa (Visoko Učilište Algebra)
  • dr.sc. Ernest Vlačić, Voditelj e-Leadership MBA studijskih programa (Visoko Učilište Algebra)

Dinamika radionice:

  • 10 min; Uvodno predavanje
  • 60 min; Praktičan rad
  • 15 min; Pitching ideja
  • 10 min; Glasanje i podjela nagrada

Termin održavanja: petak, 12.4., od 10 do 11:35 sati - PROGRAM 

Zbog organizacijskih razloga pripreme same radionice, molim vas da putem linka: https://www.surveymonkey.com/r/N3MWFXV  izvršite prijavu na radionicu, a o svim detaljima bit ćete obaviješteni naknadno.

Veselimo se vašem dolasku!

**Ako se još niste prijavili za HR Days konferenciju – požurite!**