Jamil Qureshi: ‘Da biste radili drugačije, morate misliti drugačije’

Često govorimo o ispravnim ponašanjima koji nas prate na putu do uspjeha, ali sve što poduzimamo i kako se ponašamo dolazi od onoga ŠTO i KAKO mislimo. To vrijedi za naše timove, kolege, ali i klijente.

Kako bismo ostvarili smislene promjene (unutar sebe ili drugih), moramo razumjeti razliku između predanosti i popustljivosti. Ostvarivanje rezultata moguće je samo formiranjem ispravnih misli i stavova što vodi do jednog ispravnog zaključka: Da bismo mogli raditi drugačije, moramo razmišljati drugačije.

Tijekom svog predavanja, Jamil Qureshi vodit će nas kroz praktično razumijevanje promjene i dati odgovore na ključna pitanja poput onoga kako oblikovati um da bi optimizirali talente.

Koristeći principe i tehnike kojima je šestero osoba dosegnulo sami svjetski vrh svoje struke, sudionike konferencije će provesti kroz poučne i zabavne primjere stvaranjem pozitivnih promjena drugačijim pogledom na stvari.

Kako bi individualci i timovi dostigli svoj puni potencijal, moramo pronaći pravi način razmišljanja i dosljednost uma jer jedino tako osiguravamo dosljedne rezultate. Pojedinci koji su postali stručnjaci u svom poslu imaju odgovore na sve izazove koji se javljalju u ovom procesu, a da se pritom svaka vještina iskoristi na najbolji mogući način.

Jamil Qureshi će vas tijekom svog predavanja upoznati s tehnikama koje koristi svjetska sportska i poslovna elita – nemojte to propustiti!

Vidimo se u Rovinju 22. i 23. ožujka!