Healthy morning – probudi vlastito tijelo!

Svjesni činjenice kako je HR Days konferencija spoj velike količina znanja, radionica, komunikacije, pomalo partijanja i da to sve rezultira umorom; ove smo godine uveli novosti.

Kako bi svi lakše ustali tj. ne odustali, za drugi dan konferencije pripremili smo Healthy morning gdje će svatko zasigurno naći nešto za sebe.

“Zdravo jutro” čine četiri aktivnosti od kojih će zasigurno jedna biti vaš jutarnji booster.

1. CHAIR MASSAGE

Prva aktivnost je svima nama najdraža neaktivnost - masaža. U suradnji s Merkur osiguranjem pripremili smo za vas Chair massage. Kako bi ublažili posljedice svakodnevnog višesatnog sjedenja i nepravilnog držanja za vrijeme posla (u ovom slučaju konferencije) dođite na antistresnu masažu koja se sastoji od različitih stilova kombiniranih u 15 minuta.

2. HealthyFIT radionica

Kroz zabavno-edukativnu HealthyFIT radionicu powered by Merkur osiguranje Mario Valentić će vam na interaktivan način pokazati kako smanjiti negativne učinke sjedenja: poboljšati cirkulaciju krvi i limfe, kako detoxati tijelo. Naučiti će nas kako “work- life” balansirati, povećati vlastitu svijest i integrirati kretanje u svakodnevni užurbani raspored.

3. Radionica osobnog razvoja

U suradnji s Anglo Adriom donosimo radionicu osobnog razvoja: “Ne dozvolite da drugi iskoriste vaše slabosti” koju će voditi Mladen Jančić. Radionica daje odgovor na brojna pitanja koja nas muče privatno, ali u poslu. Kako se zauzeti za sebe, kako pregovarati, a ne cjenkati se. Kako otkriti kuda vode naša razmišljanja? Jesmo li u pregovaranju sova, lisica, ovca ili magarac? Što poduzeti kako bi bili zadovoljniji ishodima u budućnosti. Preispitajte sebe i potaknite vlastiti osobni razvoj.

4. HATHA FLOW JOGA

Živjeti u skladu sa samim sobom i sa svojom okolinom je želja svakog pojedinca. Kako bi postigli taj sklad prvenstveno sa samim sobom, a zatim i sa drugima dođite na Hatha Flow Jogu. Joga potječe iz sanskrta i znači povezati, sjediniti. Vježbe joge imaju cjelovit učinak jer uravnotežuju tijelo, um, svijest i dušu. Na taj način joga pomaže u svladavanju svakodnevnih zadataka, teškoća i briga.

Healthy morning je puno više od zdravog jutra. Dođite i počnite dobro dan!