Dan Riley

Dan je tehnolog, konzultant i agent promjene u području upravljanja talentima, budućnosti rada i utjecaja tehnologije na isto.

Posjeduje više od 20 godina iskustva u HR-u i tehnološkoj industriji. Radio je s vodećim svjetskim kompanijama na transformaciji vizije HR-a i strategije.

Na poziciji Talent Practice Leadera (AON EMEA), Dan je odgovoran za strateško, taktičko i dugoročno vodstvo AON Talenta. Njegova pozicija uključuje razvoj, dizajn te rad na poboljšanju sustava i strategija koje vode do vrhunskih rješenja i usluga koje AON pruža na globalnoj razini.

Završio je Međunarodne odnose, na Svečilištu Wisconsin u Madisonu.

Dan posjeduje veliko iskustvo u razumijevanju snage povezivanja tehnologije i strategije te utjecaju na važne poslovne modele. Pomaže organizacijama iskoristiti benefite takvih rješenja uz istovremeno maksimiziranje vrijednosti za ljude i utjecaj na poslovne rezultate.

Privatno, Dan je svestran i inovativan glazbenik koji svira nekoliko instrumenata, a pozornicu je dijelio s vrhunskim međunarodno poznatim glazbenicima.

ŠTO VAS OČEKUJE NA PREDAVANJU

Inspiration without borders: re-imaginig your people strategy of tomorrow

Vaši zaposlenici zaista jesu vaša najvrjednija imovina, no okruženi sa sve više distrakcija nadahnjujete li svakog dana svoje ljude da daju više od sebe? Što radite kako biste poboljšali privatne živote svojih zaposlenika, stavljajući na stranu njihovu angažiranost na poslu? Funkcija HR-a često se gradi na popularnim sloganima kao što su 'ljudski kapital' ili 'ljudi su naša najvažnija imovina', no nešto se izgubilo u prijevodu kada govorimo o stvarnoj promjeni organizacijske kulture. U vrijeme brzog razvoja tehnologije, to postaje još i teže.

Dan Riley, Talent Pratice Leader, provest će vas kroz uzbudljive izazove s kojima se HR tehnologija susreće. Objasnit će i zašto se tehnologija mora usvojiti, te kako to učiniti na način da 'živi' s ljudima i istovremeno stvara angažman i transformira kulturu na nevjerojatan način.