Blaire Palmer: Lideri – put prema humanijem i autentičnijem vodstvu

Posjedujem li osobine koje dijeli svi dobri lideri? Jesam li sposoban pronaći prava rješenja u onim teškim, stresnim trenucima kada sam najpotrebniji svom timu?  Poštuju li me moji zaposlenici i što trebam učiniti kako bih zaslužio njihovo povjerenje?

Bremenita, sumnjom prožeta pitanja poput ovih zasigurno su barem jednom, u trenucima očaja i preopterećenosti poslom, proletjela kroz misli svake osobe koja se u nekoj fazi svoje karijere pronašla u ulozi lidera. Doista, neovisno o tome koliko smo godina staža nagomilali u našim radnim knjižicama te koliko iskustva i znanja imamo, povremeni osjećaj nesigurnosti, praćen propitkivanjem svake, pa i najmanje, naše odluke – sasvim su normalna stvar.

Naročito u današnje vrijeme, kada je povjerenje u glavne institucije u krizi, kada digitalna disrupcija, globalni timovi i agilni rada poslove čine sve kompleksnijima, a nove generacije zaposlenika traže smisleno i svrhovito vodstvo, uloga lidera neprestano se mijenja i redefinira.

Upravo zato, došlo je vrijeme da lideri pokažu malo 'punka' ispod svojih odijela, zaborave na ego i krenu voditi kompaniju u partnerstvu sa svojim zaposlenicima!

U tome će nam pomoći Blaire Palmer, autorica, konzultantica i komentatorica trendova u poslovnom svijetu, s više od 20 godina iskustva u vođenju i treniranju osoba na vodećim pozicijama. Njeno predavanje 'Punks in Suits – Busting the Myths of Leadership' će nas na pronicljiv i duhovit način izazvati da preispitamo sve ono što smo mislili da znamo o tome što čini uspješnog vođu.