Analizom socijalnih mreža do povećanja timske efikasnosti!

Šesto izdanje HR Days konferencije, jedne od najvećih HR konferencija u Hrvatskoj, donosi zanimljivu temu upravljanja podacima koju će vam predstaviti Robert Kopal, znanstveni suradnik te prodekan za Istraživanje i razvoj na Visokom učilištu Algebra te voditelj diplomskog studija Digitalni marketing i Podatkovni smjer.

Kroz temu 'Primjena analize (socijalnih) mreža i socijalne fizike u HR-u' Robert će prikazati kako analiza organizacijskih mreža može pomoći kod istraživanja i razumijevanja ključnih zaposlenika za poslovni uspjeh, koji su preopterećeni, a tko su možda neiskorišteni izvori novih spoznaja.

Nadogradnjom analize dolazimo do socijalne fizike čijim metodama možemo odgovoriti na pitanja: Kako iskoristiti socijalno učenje za pronalazak najboljih ideja? Kako povećati učinkovitost pozivnog centra za 23% uz istovremeno smanjenje stresa za 19%?

Primjera je mnogo, stoga vas pozivamo da na šestoj HR Days konferenciju naučite kako kvalitetnom obradom i interpretacijom podataka kojima raspolažete možete povećati timsku efikasnost!