8. HR Days konferencija – Uz nove oblike vodstva do većeg angažmana zaposlenika

Nakon duge i hladne zime, u novo godišnje doba zakoračite uz događanje koje je uz biljke proljetnice postalo najsigurniji vjesnik proljeća i vedrijih dana – HR Days konferenciju!

Već danas u vašim kalendarima za 2020. godinu zaokružite datume 19. i 20. ožujak i krenite s pripremama za najveću regionalnu konferenciju posvećenu upravljanju ljudskim potencijalima, koja je tijekom godina postala sinonim za druženje s kolegama iz struke, razmjenu znanja i iskustava te nezaboravne trenutke i tulume.

Osmo izdanje konferencije fokus će staviti na aktualne trendove i važne teme iz svijeta ljudskih potencijala poput Employer brandinga, Agile HR-a i leadershipa, čije tajne ćemo otkrivati uz pomoć istaknutih predavača.

Predavača poput Blaire Palmer, uspješne autorice i konzultantice, koja će nas svojim predavanjem 'Punks in Suits – Busting the myths of leadership' upoznati s humanijim i autentičnijim oblicima vodstva.

Ili Debre Corey, višestruko nagrađivane stručnjakinje iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, koja na pronicljiv način pristupa problematici dosezanja većeg stupnja angažiranosti naših zaposlenika i boljih poslovnih rezultata.

O sveprisutnoj i u posljednje vrijeme nezaobilaznoj temi Employer brandinga, kao i o unaprjeđenju naših poslovnih procesa, više ćemo naučiti od Johana Driessensa, kreativnog, domišljatog i inovativnog ''direktora entuzijazma''.

No, tu priča ne staje!

Konferencija će i ove godine ponuditi networking radionice u okviru kojih možete obogatiti vaše znanje i dodatno izbrusiti vaše vještine, kao i okrugle stolove o interesantnim i za struku važnim temama.

Tijekom konferencije će biti podijeljene nagrade za Najbolje HR prakse u 2019. godini, koje služe kao potvrda predanog i planskog rada tvrtki i organizacija, odnosno timova i pojedinaca koji su izvrsni u upravljanju ljudskim potencijalima.

Više informacija o ovogodišnjoj konferenciji pronađite na www.hrdays.net.