HR Days 2017: Svi HR trendovi za koje morate znati na jednome mjestu

Nastavljamo pratiti trendove u svijetu HR-a i pomoći vam u prevladavanju izazova s kojima se svakodnevno suočavate u svome poslu.

Dvodnevna konferencija i ove godine ugošćuje stručnjake zaposlene na vodećim pozicijama renomiranih svjetskih kompanija. Izvršni direktori, HR stručnjaci, konzultanti i poduzetnici ovdje su da vam predstave inovacije u području razvoja ljudskih potencijala i ponude rješenja koja brzo i jednostavno možete implementirati u svoje radno okruženje te unaprijediti razvojne procese unutar tvrtke u kojoj radite.

Izdvajamo predavače koji će obilježiti ovogodišnju HR Days konferenciju:

Predavač: Reza Moussavian
SVP HR Digital & Innovation, Deutsche Telekom

Dr. Reza Moussavian viši je potpredsjednik HR odjela "Digital i inovacije", a njegov tim središnja je točka kontakta u Deutsche Telekom AG za sve upite vezane uz digitalizaciju i inovacije u HR sektoru. Prije dolaska u Deutsche Telekom AG, dr. Moussavian radio je kao partner u Deteconu, digitalnoj konzultantskoj tvrtki, podružnici Deutsche Telekoma. Bio je odgovoran za uspostavljanje novih telekomunikacijskih tvrtki i transformaciji onih uspostavljenih na Bliskom istoku i u Africi. Njegov karijerni put uključivao je i pozicije u IBM-u i PWC-u.

Tema predavanja: Digital: Work of the Future

Predavač: Tim Ackermann
Head of Talent Acquisition & Experience, LIDL

Iskusan i strastveni stručnjak za HR i Pribavljanje talenata s više od 20 godina iskustva u raznim industrijama i regijama u tvrtkama kao što su Deutsche Bank, Microsoft, Swarovski i Zalando, nedavno se pridružio trgovačkom lancu Lidl kao Voditelj pribavljanja talenata, te sudjeluje u strategiji međunarodnog rasta tvrtke uz zadržavanje visoke razine angažiranosti zaposlenika. Tim je predavao Upravljanje ljudskim resursima na Međunarodnoj školi za menadžment u Münchenu i jedan je od osnivača Queb e. V, njemačke udruge za kvalitetan employer branding i aktivno sudjeluje u usklađivanju europskog visokog obrazovanja s fibaa e. V.

Tema predavanja: Being serious about games: Gamification in recruitment

Predavač: Mike George, MA
Konzultant za osobni i profesionalni razvoj

Mike George je autor mnogih bestsellera, a njegovih devet publikacija prevedeno je na čak 15 jezika. Mike George je coach i konzultant za osobni i profesionalni razvoj za neke od najpoznatijih svjetskih tvrtki: Mitsubishi, Siemens, Johnson and Johnson, Dupont, American Express, British Telecom, Tetra Laval, United Bank of Switzerland, KLM, Royal Dutch Airlines, The Allianz Group, Barclays Bank, Royal Mail, Royal Bank of Scotland, NHS, Sheraton Hotels, The BBC, Pliva, Heineken, Agrokor, CCHBC, Dukat, Carlsberg, Zagrebačka banka, Alstom

Teme predavanja: Meditacija/Liberating Leadership

Predavač: Giovanni Manchia
SVP Human Resources Risk, IT & Corporate Functions, Rabobank

Giovanni Manchia je SVP ljudskih potencijala, rizika i korporativnih funkcija u Rabobanku, globalnom lideru u financiranju hrane i agrikulture i održivosti orijentiranom bankarstvu sa 60.000 zaposlenih u 44 zemalja. Rabobanku se pridružio 2011., kada je upravljao transformacijom globalne funkcije ljudskih resursa u banci, stvaranjem agilnije HR organizacije sa snažnom poslovnom orijentacijom. Osim svoje trenutne uloge, također je djelovao kao Globalni voditelj upravljanja talentima za banku do 1. srpnja 2016. godine. Prije Rabobanka, proveo je više od 15 godina na vodećim međunarodnim HR pozicijama različitih multinacionalnih kompanija.

Tema predavanja: The personality that works: How to make talent management more personal and focused on developing individual talent in an organization 

U sklopu 5. HR Days konferencije održavaju se i:

  • svečana dodjela nagrada za Najbolje HR prakse te okrugli stol na kojem će dobitnici predstaviti nagrađene projekte,
  • okrugli stol Kako zadržati kvalitetne zaposlenike u turizmu, koji će ugostiti predstavnike tvrtki iz turističkog sektora,
  • radionice različite tematike na kojima ćete sudjelovati u raznolikim vježbama te imati priliku razmjenjivati znanja s kolegama iz struke.

Partneri ovogodišnje konferencije su Visoko Učilište Algebra, COTRUGLI Business School, HalPet, Hrvatska Udruga Poslodavaca te Udruga U4HR.