Predavači 2018

 • Jamil Qureshi

  Jamil Qureshi

  Jamil Qureshi je jedan od trenutno najpoznatijih motivacijskih govornika i jedan od vodećih stručnjaka u psihologiji radnog učinka. Kao suosnivač nekoliko agencija za upravljanje promjenama, Jamil je imao priliku raditi s nekim od najtalentiranijih sportaša i najuspješnijim organizacijama. Uspješno je surađivao s nekoliko klubova engleske Premier Lige te vozača Formule 1. U korporativnom svijetu, radio je sa svim razinama menadžmenta u različitim industrijama. Razvio je i implementirao leadership programe za Coca-Colu, Hewlett Packard, Emirates Airlines, Serco, O2 i Cisco Systems. Pogledajte video: 'Suočavanje s promjenama'.

 • Terence Tse

  Terence Tse

  Terence Tse, profesor je financija na COTRUGLI Business school i professor na ESCP Europe u Londonu. Radio je u Ernst & Youngu, s fokusom na savjetovanje u sektoru financijskih usluga u Velikoj Britaniji. Svoju karijeru je započeo kao merger and acquisitions analitičar u tvrtki Schroders u Montrealu i New Yorku. Tijekom svoje karijere bio je konzultant za različite kompanije, uključujući start up biotehnološkog Sveučilišta u Cambridgeu te veliki korporacijama kao što su Laing O’ Rouke, Shell, F&C Asset Management, Alitalia I Alliance Boots. Diplomirao je na pravnom fakultetu Sveučilišta Cambridge u Velikoj Britaniji. Također je magistrirao korporativnu strategiju i upravljanje na Sveučilištu u Nottinghamu u Velikoj Britaniji te ekonomiju na Sveučilištu Saarlandes u Njemačkoj. Terence je objavio niz članaka u području upravljanja korporativnim financijama i menadžmentu na Engleskom, Kineskom i talijanskom.   Također je co-autor knjige: “Understanding How the Future Unfolds: Using Drive to Harness the Power of Today's Megatrends.”

 • Karin Volo

  Karin Volo

  Karin Volo je stručnjakinja za angažiranost zaposlenika, osobni i organizacijski razvoj, te autorica bestsellera Engage! Posjeduje više od 15 godina iskustva u radu s internacionalnim Fortune 500 tvrtkama na dva kontinenta, te je kroz svoje iskustvo stekla dubinski uvid u procese transformacije organizacijske kulture, upravljanja radnim učinkom i razvoja organizacija. Glavna područja Karininog interesa obuhvaćaju razvoj organizacijske kulture, angažiranost zaposlenika, treninge leadershipa, mentorstvo, te predavanja i pisanje. Karin posjeduje certifikat za primjenu C-IQ™ metodologije. Svojom glavnom misijom smatra dovođenje radosti na radna mjesta. Saznajte više o Karin na službenoj web stranici: Joy. Inspiration. Evolution.

 • Bruce Greenhalgh

  Bruce Greenhalgh

  Bruce Greenhalgh trenutno radi kao Global Health and Wellbeing Clinical Lead u British Telecomu, vodećem pružatelju telekomunikacijskih usluga u Velikoj Britaniji. Prije toga radio je u konzultantskoj tvrtki Accenture kao voditelj odjela Employee Assistance. Bruce posjeduje MA u savjetovanju i psihoterapiji, akreditirani je terapeut Britanske udruge za savjetovanje i psihoterapiju, a član je i britanskog Instituta za kadrovske poslove i razvoj. Bruce je razvio i implementirao globalne programe vezane uz dobrobit i zdravlje zaposlenika na svim razinama unutar multinacionalnih kompanija, uključujući Accenture, BT, HSBC, Microsoft i O2. Navedene programe predstavio je na konferencijama diljem Europe i SAD-a. Također, iznimno je zainteresiran za Mindfulness, certificirani je Mindfulness trener te ga je integrirao u wellness programe u organizacijama i treninge za menadžment.