Predavači 2018

 • Andy Longley

  Andy Longley

  Andy je organizacijski psiholog s iskustvom u upravljanju talentima, regrutiranju talenata i organizacijskom razvoju na tri kontinenta. Radio je u raznim industrijama poput obrane, telekomunikacija, tehnologije i zrakoplovstva. Trenutno radi u adidasu, a posjeduje značajno iskustvo rada u globalnim organizacijama kao što su IBM, Emirates Airline i adidas, kao i sa Obrambenim snagama Novog Zelanda i Ujedinjenim narodima. Ovaj raspon iskustva omogućio mu je širok uvid u prepoznavanje, odabir i razvoj talenata i vodstva u složenim okruženjima. Kroz Andyjevo predavanje, sudionici će dobiti jasan uvid u primjenu sportskih tehnika coachinga u korporativno i poslovno okruženje kako bi se razvila i održavala kultura uspjeha.

 • Bruce Greenhalgh

  Bruce Greenhalgh

  Bruce Greenhalgh trenutno radi kao Global Health and Wellbeing Clinical Lead u British Telecomu, vodećem pružatelju telekomunikacijskih usluga u Velikoj Britaniji. Prije toga radio je u konzultantskoj tvrtki Accenture kao voditelj odjela Employee Assistance. Bruce posjeduje MA u savjetovanju i psihoterapiji, akreditirani je terapeut Britanske udruge za savjetovanje i psihoterapiju, a član je i britanskog Instituta za kadrovske poslove i razvoj. Bruce je razvio i implementirao globalne programe vezane uz dobrobit i zdravlje zaposlenika na svim razinama unutar multinacionalnih kompanija, uključujući Accenture, BT, HSBC, Microsoft i O2. Navedene programe predstavio je na konferencijama diljem Europe i SAD-a. Također, iznimno je zainteresiran za Mindfulness, certificirani je Mindfulness trener te ga je integrirao u wellness programe u organizacijama i treninge za menadžment.

 • Jamil Qureshi

  Jamil Qureshi

  Jamil Qureshi je jedan od trenutno najpoznatijih motivacijskih govornika i jedan od vodećih stručnjaka u psihologiji radnog učinka. Kao suosnivač nekoliko agencija za upravljanje promjenama, Jamil je imao priliku raditi s nekim od najtalentiranijih sportaša i najuspješnijim organizacijama. Uspješno je surađivao s nekoliko klubova engleske Premier Lige te vozača Formule 1. U korporativnom svijetu, radio je sa svim razinama menadžmenta u različitim industrijama. Razvio je i implementirao leadership programe za Coca-Colu, Hewlett Packard, Emirates Airlines, Serco, O2 i Cisco Systems. Pogledajte video: 'Suočavanje s promjenama'.

 • Karin Volo

  Karin Volo

  Karin Volo je stručnjakinja za angažiranost zaposlenika, osobni i organizacijski razvoj, te autorica bestsellera Engage! Posjeduje više od 15 godina iskustva u radu s internacionalnim Fortune 500 tvrtkama na dva kontinenta, te je kroz svoje iskustvo stekla dubinski uvid u procese transformacije organizacijske kulture, upravljanja radnim učinkom i razvoja organizacija. Glavna područja Karininog interesa obuhvaćaju razvoj organizacijske kulture, angažiranost zaposlenika, treninge leadershipa, mentorstvo, te predavanja i pisanje. Karin posjeduje certifikat za primjenu C-IQ™ metodologije. Svojom glavnom misijom smatra dovođenje radosti na radna mjesta. Saznajte više o Karin na službenoj web stranici: Joy. Inspiration. Evolution.

 • Renata Barić

  Renata Barić

  Renata Barić ima bogato iskustvo u praktičnom radu, niz godina radi kao sportski psiholog, surađuje sa brojnim sportašima i trenerima različitih sportova na području psihološke pripreme. Bila je članica stručnog stožera za pripremu četverca na pariće za OI u Londonu 2012 (srebrna medalja), hrvatske vaterpolske reprezentacije za OI u Riu  (srebrna medalja), te je bila sportski psiholog više sportaša individualnih sportova za Rio 2016. Službeni je sportski psiholog hrvatskog vaterpolskog saveza gdje radi  na psihološkoj pripremi seniorske muške reprezentacije (zlato na SP 2017), U-20 muške vaterpolsko reprezentacije (srebro na SP 2017), te ženske seniorske reprezentacije. Osim što sudjeluje kao pozvani predavač na različitim konferencijama, stručnim skupovima i licencnim sportskim seminarima, pokretač je i organizator te predsjednica Programskog odbora 3. Međunarodnog simpozija psihologije sporta u Hrvatskoj.

 • Robert Kopal

  Robert Kopal

  doc.dr.sc. Robert Kopal, znanstveni suradnik; profesor visoke škole u trajnom zvanju; državni tajnik MUP-a RH; član Nacionalnog vijeća za kibernetičku sigurnost. Dosadašnje profesionalno i znanstveno iskustvo: Posebni savjetnik predsjednika Vlade RH za nacionalnu sigurnost; prodekan za R&D na Visokom učilištu Algebra te voditelj diplomskog studija Digitalni marketing i Podatkovni smjer; predavač i gost predavač na više visokih učilišta u RH i inozemstvu te na CROMA EduCare programu (Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika); savjetnik Uprave IN2 Grupe za R&D/znanstveni savjetnik; CSO u IN2data; dekan Visoke škole za financije i pravo Effectus; obavljao poslove glavnog obavještajnog analitičara MUP-a RH; viši menadžer u POA-i i SOA-i; objavio deset knjiga u RH i inozemstvu (Ekonomska analiza međunarodnog terorizma; Teorija igara, Tehnike kompetitivne analize i dr.); autor više poglavlja u knjigama te pedesetak stručnih i znanstvenih radova u RH i inozemstvu; voditelj i predavač na stotinjak poslovnih i analitičkih radionica u RH i inozemstvu (trenirao policijske službenike 11 država); dizajnirao nekoliko specijaliziranih informacijskih sustava; certificirani trener obavještajne analitike (intelligence analysis techniques) i analitičkog SW (intelligence analysis softwares) - 14 certifikata; član IALEIA-e (International Association of Law Enforcement Intelligence Analysts) i BDVA (Big Data Value Association); izvršni urednik u International Journal of Digital Technology and Economy te član uredništva u International Journal of Economics & Management Sciences; izlagao na mnogim domaćim i međunarodnim konferencijama te sudjelovao i vodio više nacionalnih i međunarodnih analitičkih projekata; član Matičnog povjerenstva za društvene znanosti; član Nacionalnog vijeća za razvoj ljudskih potencijala; član nacionalnog tima RH - Europski Big Data Hackathon 2017. koji je osvojio 1. mjesto.

 • Terence Tse

  Terence Tse

  Terence Tse, profesor je financija na COTRUGLI Business school i professor na ESCP Europe u Londonu. Radio je u Ernst & Youngu, s fokusom na savjetovanje u sektoru financijskih usluga u Velikoj Britaniji. Svoju karijeru je započeo kao merger and acquisitions analitičar u tvrtki Schroders u Montrealu i New Yorku. Tijekom svoje karijere bio je konzultant za različite kompanije, uključujući start up biotehnološkog Sveučilišta u Cambridgeu te veliki korporacijama kao što su Laing O’ Rouke, Shell, F&C Asset Management, Alitalia I Alliance Boots. Diplomirao je na pravnom fakultetu Sveučilišta Cambridge u Velikoj Britaniji. Također je magistrirao korporativnu strategiju i upravljanje na Sveučilištu u Nottinghamu u Velikoj Britaniji te ekonomiju na Sveučilištu Saarlandes u Njemačkoj. Terence je objavio niz članaka u području upravljanja korporativnim financijama i menadžmentu na Engleskom, Kineskom i talijanskom.   Također je co-autor knjige: “Understanding How the Future Unfolds: Using Drive to Harness the Power of Today's Megatrends.”